Subscribe here to RSS feed

 

http://www.mondi.nl/makelaars-bemiddelaars/elite-inmobiliaria/page12__82___11.php

Beoordelingen van derden:

Beoordeeld met: Vijf sterren ***** 10-06-16 21:42
Tijdens mijn bezoek aan de "Second Home" beurs in Utrecht op 5 maart 2016 raakte ik erg enthousiast voor een heel mooi woonproject in het prachtige Andalucia. Ik ben erg blij met mijn keuze om ter voorbereiding direct lid te worden van Mondi, waarna ik door Rob Smulders in contact ben gebracht met Fred van Krimpen van Elite Inmobiliaria.

Al snel heb ik een bezoek gepland voor kennismaking en bezichtiging en heb vanaf...

Read more

Proud!

Not only #2 of European estate agents, but also in the Worldwide top 100 ranking (# 84) !   http://www.mondinion.com/International_Property/def/MondREA/

Read more

#2 on the list of Top European Estate Agents! That is a good start of the week! Proud.

https://www.rise.global/europes-best-real-estate-agents#.VuZkxxL3XX4.facebook

Read more

http://www.mondi.nl/makelaars-bemiddelaars/elite-real-estate/page12__82___11.php

 Bij de aankoop van onze woning in Mijas heeft Fred van Krimpen ons bijgestaan van begin tot eind en alles is UITSTEKEND verlopen. Alle afspraken nagekomen en altijd op tijd op afspraken. Zeer kundig over alle ins and outs van Spanje en de wetgeving en alle haken en ogen die er hier in Spanje nog altijd zijn helaas. Bij een eerdere geplande aankoop heeft zijn advies ons veel ellende en geld bespaard. Als alle makelaars in Spanje zo werken, dan zouden er veel teleurstellingen bespaard blijven voor kopers/verkopers van huizen. 100% aan te raden voor iedereen die een woning wil kopen! 

 

 

Read more

5

September

Learn to know Fuengirola

Fred van Krimpen

Fuengirola, Málaga, Costa del Sol, Spain

Surface Area: 10.2 square kilometres
Population: about 75.000
What the natives are called: Fuengiroleños
Monuments: Castillo Sohail castle, the archaeological sites of Suel and Finca de Acevedo and Finca del Secretario, Museo de Historia de la Ciudad.
Geographical Location: in the Western Costa del Sol region, on the municipal boundaries of Mijas and Benalmádena. The city is 27 kilometres from the provincial capital and 8 from Mijas. The average annual rainfall is 570 millimetres and the average annual temperature is 18º C.
Tourist Information: Tourism Office, 6 Jesús Santos Rein Avenue (29640). Telephone: 952 467 457; Fax: 952 465 100

It...


Read more